2012. szeptember 17., hétfő

Airbrush kurzus interneten keresztül


Köszöntök mindenkit az új blogomon!

Pár évvel ezelőtt indítottam a Kricky konyhája blogot, ami mostanra már 872 000 oldal megjelenítésen is túl van...

Tortákat készítek, amiket egy viszonylag új technikával festek meg. Ez a technika az Airbrush, más néven festékszóró.

Előszeretettel osztom meg tapasztalataim másokkal, de külön szerettem volna venni az airbrush technikát a hagyományos tortadíszítéstől.

Célom ezzel a bloggal az, hogy megosszam a tudásom azokkal is, akik esetleg nem tudnak eljönni a kurzusaimra, de mégis szívesen vennének pár tanácsot, trükköt.

Készüljetek, hamarosan indul az Airbrush kurzus itt, az új blogomban!

11 megjegyzés:

 1. Szia! Nagyon várom már! Mikor?????

  VálaszTörlés
 2. Terike!

  valószínű, hogy már holnap látni fogod az első bejegyzést a kurzusról. :))

  VálaszTörlés
 3. Szia!
  Csodálattal nézem a munkáidat, gratulálok a blogodhoz! Nagyon örülök a kurzusnak, figyelemmel fogom kísérni s talán egyszer ki is próbálom....

  VálaszTörlés
 4. Szia!
  Figyelemmel kísérem a blogodat, gratulálok a tortáidhoz, csodálatosak!
  Alig várom a kurzust, remélem egyszer én is veszem a bátorságot és kipróbálom az airbrusht és ehhez nagy segítséget fog jelenteni egy profi tortás tanácsa..

  VálaszTörlés
 5. Akkor holnap korán kelek:))))))))
  akokidli

  VálaszTörlés
 6. Örülök a kedves fogadtatásnak! remélem, hasznát veszitek majd a bejegyzéseknek! és ha valami nem világos, kérdezzetek bátran! :)

  VálaszTörlés
 7. Kedves Kricky,

  Nagyon örülök, hogy indítottál egy ilyen blogot is. Én is készítek tortákat persze nem olyan szinten mint te de próbálkozom :) Már többször szemeztem a tanfolyamoddal és egy pár hete a születésnapomra kaptam is egy airbrusht. Épp azt akartam megnézni mikor lesz a következő kurzusod pesten mikor megláttam, hogy elindítottad ezt a blogot :) Az biztos, hogy nyomon fogom követni minden bejegyzésedet és remélem egyszer egy tanfolyamodra is lehetőségem lesz majd elmenni :)

  További sok sikert kívánok neked! :)

  Üdv:
  Dóri

  VálaszTörlés
 8. Picu!


  nagyon örülök, hogy tetszik az új blog!

  Természetesen megosztok mindent, amit így, neten keresztül lehet, de nyilván a tanfolyamra azért érdemesebb ellátogatni.
  Már csak azért is, mert sok apró trükköt (pl fújás közben néha fogom a kezüket a résztvevőknek) csak élőben lehet látni, megtapasztalni.
  Minden esetre ez a blog egy jó alapot tud nyújtani, és talán segít egy-két megválaszolatlan kérdésben is.

  VálaszTörlés
 9. Drága Kricky!
  Húúúú de nagyon jó lesz ezen blog, főleg, hogy megosztod velünk, ez csudijóóóó :)
  Nagyon hasznos dolgokat ismertetsz meg az olvasóval, igen sokat lehet Teáltalad fejlődnünk, amit hálás szívvel köszönök!
  Jómagam is készítek tortákat kisebb-nagyobb sikerrel... van még mit "okosodnom, ügyesednem" :)
  Sajnos mindennemű elmenetel igen körülményes bárminemű rendezvényre, képzésre, mert tanyán élünk /kert, állatok, sok-sok munka/.
  Ennek persze vannak előnyei is, hiszen minden friss, házi, egészséges, ami a gasztronómiai élmények fokozásához szükséges: tojás, tej, vaj, tejszín, liszt, gyümölcs, zöldség, stb...hmmmmm nyaminyami :)
  Sok alapanyagot magunk termelünk, és ebben sok-sok szeretet is benne lakozik, amit az ízlelőbimbókkal érezni is lehet :)
  ...no mindjárt megered a beszélőkém - írókám - , amint a tanyáról van szó, bocsánat :)
  lényeg, nagggyon-de-nagyon várom a fejleményeket.
  Szeretettel a tanyáról :)

  VálaszTörlés
 10. Kedves Kricky! Hálám üldözzön, megvettem életem első airbrush szettjét egy szlovákiai webáruházban, a használat is elsőre ment,mert sokat tanulmányoztam a magánakció előtt az angol youtube-os videókat, persze van mit még tanulnom, na de amikor szét szedtem, akkor ütköztem a nehézségekbe :D. Mivel csak egy oldalas szlovák használati utasítást kaptam a dolgokhoz, rajzok nélkül. Az összerakással nem bírtam boldogulni, a te blogod mentett meg, hogy rátaláltam.

  VálaszTörlés