Köszöntök mindenkit az új blogomon!
Pár évvel ezelőtt indítottam a Kricky konyhája blogot, ami mostanra már 872 000 oldal megjelenítésen is túl van...
Tortákat készítek, amiket egy viszonylag új technikával festek meg. Ez a technika az Airbrush, más néven festékszóró.
Előszeretettel osztom meg tapasztalataim másokkal, de külön szerettem volna venni az airbrush technikát a hagyományos tortadíszítéstől.
Célom ezzel a bloggal az, hogy megosszam a tudásom azokkal is, akik esetleg nem tudnak eljönni a kurzusaimra, de mégis szívesen vennének pár tanácsot, trükköt.
Készüljetek, hamarosan indul az Airbrush kurzus itt, az új blogomban!
Szia! Nagyon várom már! Mikor?????
VálaszTörlésTerike!
VálaszTörlésvalószínű, hogy már holnap látni fogod az első bejegyzést a kurzusról. :))
Szuper!!
VálaszTörlésSzia!
VálaszTörlésCsodálattal nézem a munkáidat, gratulálok a blogodhoz! Nagyon örülök a kurzusnak, figyelemmel fogom kísérni s talán egyszer ki is próbálom....
Szia!
VálaszTörlésFigyelemmel kísérem a blogodat, gratulálok a tortáidhoz, csodálatosak!
Alig várom a kurzust, remélem egyszer én is veszem a bátorságot és kipróbálom az airbrusht és ehhez nagy segítséget fog jelenteni egy profi tortás tanácsa..
Akkor holnap korán kelek:))))))))
VálaszTörlésakokidli
Örülök a kedves fogadtatásnak! remélem, hasznát veszitek majd a bejegyzéseknek! és ha valami nem világos, kérdezzetek bátran! :)
VálaszTörlésKedves Kricky,
VálaszTörlésNagyon örülök, hogy indítottál egy ilyen blogot is. Én is készítek tortákat persze nem olyan szinten mint te de próbálkozom :) Már többször szemeztem a tanfolyamoddal és egy pár hete a születésnapomra kaptam is egy airbrusht. Épp azt akartam megnézni mikor lesz a következő kurzusod pesten mikor megláttam, hogy elindítottad ezt a blogot :) Az biztos, hogy nyomon fogom követni minden bejegyzésedet és remélem egyszer egy tanfolyamodra is lehetőségem lesz majd elmenni :)
További sok sikert kívánok neked! :)
Üdv:
Dóri
Picu!
VálaszTörlésnagyon örülök, hogy tetszik az új blog!
Természetesen megosztok mindent, amit így, neten keresztül lehet, de nyilván a tanfolyamra azért érdemesebb ellátogatni.
Már csak azért is, mert sok apró trükköt (pl fújás közben néha fogom a kezüket a résztvevőknek) csak élőben lehet látni, megtapasztalni.
Minden esetre ez a blog egy jó alapot tud nyújtani, és talán segít egy-két megválaszolatlan kérdésben is.
Drága Kricky!
VálaszTörlésHúúúú de nagyon jó lesz ezen blog, főleg, hogy megosztod velünk, ez csudijóóóó :)
Nagyon hasznos dolgokat ismertetsz meg az olvasóval, igen sokat lehet Teáltalad fejlődnünk, amit hálás szívvel köszönök!
Jómagam is készítek tortákat kisebb-nagyobb sikerrel... van még mit "okosodnom, ügyesednem" :)
Sajnos mindennemű elmenetel igen körülményes bárminemű rendezvényre, képzésre, mert tanyán élünk /kert, állatok, sok-sok munka/.
Ennek persze vannak előnyei is, hiszen minden friss, házi, egészséges, ami a gasztronómiai élmények fokozásához szükséges: tojás, tej, vaj, tejszín, liszt, gyümölcs, zöldség, stb...hmmmmm nyaminyami :)
Sok alapanyagot magunk termelünk, és ebben sok-sok szeretet is benne lakozik, amit az ízlelőbimbókkal érezni is lehet :)
...no mindjárt megered a beszélőkém - írókám - , amint a tanyáról van szó, bocsánat :)
lényeg, nagggyon-de-nagyon várom a fejleményeket.
Szeretettel a tanyáról :)
Kedves Kricky! Hálám üldözzön, megvettem életem első airbrush szettjét egy szlovákiai webáruházban, a használat is elsőre ment,mert sokat tanulmányoztam a magánakció előtt az angol youtube-os videókat, persze van mit még tanulnom, na de amikor szét szedtem, akkor ütköztem a nehézségekbe :D. Mivel csak egy oldalas szlovák használati utasítást kaptam a dolgokhoz, rajzok nélkül. Az összerakással nem bírtam boldogulni, a te blogod mentett meg, hogy rátaláltam.
VálaszTörlés